BEDRIJVEN

Vind je de natuurlijke omgeving ook belangrijk, laat dit dan weten aan je klanten, werknemers en partners.

Bedrijfspartner worden

Als bedrijf kun je meedoen door te doneren of bedrijfspartner te worden van StukjeNatuur.

Om partner te worden geldt een minimaal financieel commitment van €12,500 verspreid over 2 jaar en moet je al lekker groen bezig zijn.

Hieronder een paar van de partner mogelijkheden.  Wil je meer weten, neem dan contact met ons op!

Bomen planten voor klanten of werknemers

Wil je meer aandacht voor de duurzame producten van jouw bedrijf, dan kun je bijvoorbeeld een boom laten planten voor elk verkocht product. Of begin een boomplant programma om samen met de werknemers van jouw bedrijf de leefkwaliteit in de omgeving te verbeteren. Dit zijn enkel twee ideeën. We bespreken graag met je wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Eigen bos sponsoren

Een “eigen” stukje natuur voor je bedrijf kan ook. Dat kan een bos dichtbij zijn, waar veel CO2 wordt opgeslagen, of een bos met bijzondere biodiversiteit. Doordat wij uitsluitend in Nederland bomen planten kun jezelf, met klanten of werknemers, regelmatig langs gaan om te kijken hoe “jouw bos” groeit.

CO2 partner worden

Helaas is de energietransitie nog niet zo ver dat we zonder CO2 uitstoot producten en diensten kunnen leveren en gebruiken. Daarom bieden we CO2 opslag door extra boomaanplant in Nederland. Hierdoor maak je de uitstoot een beetje goed en gelijktijdig maak je de eigen leefomgeving veel groener en mooier.

Beautiful Cups zorgt voor meer bomen in Nederland

StukjeNatuur en de duurzame koffiebeker leverancier Beautiful Cups zijn een samenwerking aangegaan voor het planten van bomen in Nederland.  Tot nu toe plantte BeautifulCups voor haar klanten bomen in Sumatra en Tanzania, maar nu dus ook dichtbij. Het gezamenlijke doel is om via deze samenwerking jaarlijks duizenden bomen te planten in Nederland.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je partner wilt worden.