Heel mooi én groen 2022!

Beste vrienden van StukjeNatuur

Allereerst willen we jullie allemaal een heel mooi én groen 2022 wensen!

En willen we jullie natuurlijk bedanken voor alle steun en donaties tot nu toe. Met jullie bijdrage kunnen we al meer dan 25.000 bomen planten en daarmee de bossen in Nederland nog mooier en sterker maken. Het leuke daarbij is dat zowel veel particulieren als bedrijven het afgelopen jaar de bomen van StukjeNatuur als Kadoboom hebben gegeven aan familie, vrienden of medewerkers.

Nieuwe locaties
Naast onze bestaande aanplantlocaties in De Lutte (OV), Epe (GD), Veenendaal (UT) en Gemert (NB) hebben we plannen om dit jaar ook bomen te gaan planten op nieuwe locaties te Baarn (UT), Eindhoven (NB), Dieren (GD) en Groesbeek (GD).

Zelf gaan kijken
We hebben gemerkt dat mensen het erg leuk vinden om op de aanplantlocaties te gaan kijken hoe de ‘StukjeNatuur-bomen’ daar groeien. Als we dit voorjaar klaar zijn met aanplanten (het plantseizoen voor bomen stopt in maart) vermelden we de exacte aanplantlocaties op de website en kan iedereen er lekker op uit om op één van onze locaties de nieuwe bomen gaan bewonderen.

 Efficiënte bomenplant
Door efficiënt bomen te planten hebben we de kostprijs kunnen verlagen, om te beginnen voor grotere donateurs. Die betalen nu € 4,50 per boom. Als we zo blijven doorgroeien hopen we onze kostprijs voor iedereen verlagen en kunnen we met jullie bijdrage nog meer bomen planten. Op naar nog veel meer klimaatrobuuste en biodiverse bossen!

Met een hartelijke groet,

Van het bestuur StukjeNatuur

Liesbeth Gort, Will Oppo & Dirk van Hout

Nieuwsoverzicht